Abdijshop Abdij van Park

In de abdijshop van Abdij van Park ontdek je allerlei leuke geschenken, gadgets en souvenirs. We focussen in ons assortiment op duurzaam, lokaal en sociaal.

Boeken en souvenirs

Je vindt er een ruim assortiment boeken gerelateerd aan de Abdij van Park en het museum PARCUM, over de geschiedenis, het erfgoed, tentoonstellingen en de fauna en flora, en wandel- en reisgidsen om de omgeving te verkennen.

Naast boeken vind je er ook allerlei souvenirs, zoals magneten, totebags, kaarsen en kaarshouders, enz. Wil je de abdij in het klein mee naar huis nemen? Dan kan je zelfs een zelfbouwmaquette meenemen. Onze producten worden bedacht en (sociaal) geproduceerd door lokaal creatief talent, zoals den Ateljee vzw, 't Collectief, Atelier Circuler, Eline Cornelissen, Victor Derache en Lotte Martens.

Abdijproducten

Je kunt er terecht voor onze abdijproducten, zoals honing van onze imker Staf, bier van Braxatorium Parcensis en bloemzaadjes van 't Pluk geluk. Daarnaast vind je er ook producten van onze broeder- en zuster Norbertijnerabdijen (speculaas en peperkoek van de Abdij van Averbode, thee, zepen en kruidenboek van de Abdij van Postel, wijn en kruidenboek van St. Catherinadal in Oosterhout, Nederland).

Praktisch

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00– 17:00
Zondag: 10:00– 17:00

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.